Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Antyder flere kutt i offentlig sektor

Finansminister Benjamin Netanyahu antyder nå at det kan bli aktuelt å kutte ytterligere i offentlig sektor for å beskjære byråkratiet og for å fortsatt kunne kutte i skattene. – Selv etter alle våre tiltak er det fortsatt mye fett og avfall som kan bli kuttet bort, og som skal bli kuttet bort. Kun når vi kutter i byråkratiet og regjeringsmaskineriet kan vi senke skattene, og det er det vi planlegger å gjøre, uttalte Netanyahu tirsdag, i følge Jerusalem Post. Finansministeren avslørte ingen nye planer, men advarte om at flere kutt i sosialtilbudene kunne bli en realitet dersom ikke regjeringen kutter i dens eget "sløsende forbruk". Formann i arbeiderforeningen Histadrut, Amir Peretz, reagerte på Netanyahus uttalelser ved å si at videre kutt i offentlig sektor ville bli møtt med kamp fra foreningen. – Den offentlige sektoren er ikke din boksesekk, sa Peretz til Israel Radio, og la til at "under Netanyahu løper de rike til børsen, og de fattige løper til nye suppekjøkkener".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart