Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

BNP-vekst ned til 3,7 prosent

Den israelske økonomien vokste 3,7 prosent i tredje kvartal etter at både første og andre kvartal hadde en vekst på 4,3 prosent. Dette betyr en tilbakegang på 0,6 prosentpoeng, skriver Jerusalem Post. – Eksporten spesielt og økonomien generelt ble skadet av den månedlange streiken denne sommeren. Noe som også skjærer i økonomien er den verdensomspennende effekten av de høye bensinprisene, og dets påvirkning på Israel, sier Shlomo Maoz, sjefsøkonom ved Excellence Nessuah Securities AS. Eksporten av kapitalvarer og tjenester økte bare 4,2 prosent i tredje kvartal, mot tretten prosent andre kvartal og 23 prosent første kvartal. Importen var også moderat tredje kvartal, med en oppgang på 1,8 prosent mot tolv og 24 prosent i forholdsvis andre og første kvartal.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart