Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Lønningene øker fire prosent til 9.630 shekel

De gjennomsnittlige månedslønningene i industrisektoren vil øke med fire prosent opp til 9.630 shekel (ca 14.450 kroner), fortalte Foreningen for Fabrikantene onsdag. Oppgangen kommer etter to års lønnsnedgang, opplyser Jerusalem Post. Gjennomsnittslønningen for alle arbeidere i Israel var i følge statistisk sentralbyrå i Israel, 7.034 shekel i august måned. Den industrielle arbeidsstyrken rommer for øyeblikket 341.000 menn. Ved slutten av 2004 vil denne være 0,7 prosent høyere enn den var ved slutten av 2003, en økning på 2.500 arbeidere. Rundt 40.000 industriarbeidere har mistet sine jobber de siste tre årene, forteller foreningen. Høy-teknologifirmaer ansatte 5.800 nye arbeidere i 2004, mens tradisjonelle teknologifirmaer ansatte 1.000. Likevel, teknologifirmaer som ikke har spesialisert seg innen et felt, men driver innen flere sektorer samtidig, sa opp 4.300 arbeidere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart