Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Eksport til arabiske land opp 53 prosent

Den israelske eksporten til Irak ble totalt 3 millioner dollar (ca 21 millioner kroner) i perioden januar til september 2004 og besto for det meste av forbruksvarer og forsvarsprodukter til de amerikanske styrkene i landet. Den totale eksporten til arabiske land økte med 53 prosent i samme periode, til 135 millioner dollar, mens importen fra samme gruppe land økte 28 prosent, opp til 62,5 millioner dollar, melder Globes Online. Disse tallene tar ikke med de 9 millioner dollar som har blitt omsatt i indirekte eksport gjennom et tredje land, som gjennomføres som et fellesprosjekt mellom arabiske land og Israel. Det israelske instituttet for eksport og internasjonalt samarbeid (IEIC) rapporterte mandag at mye av økningen i den totale eksporten til arabiske land, skyldes en økning på 63 prosent i eksporten til Jordan og åtte prosent økning i eksporten til Egypt. Dermed har den jordanske importen av israelske varer totalt blitt 100,7 millioner dollar frem til september i år. Økningen er målt i forhold til samme periode i 2003.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart