Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Assad vil snakke med Israel uten betingelser

FNs spesialutsending i Midtøsten, nordmannen Terje Rød-Larsen, har besøkt Syrias president Bashar Assad i Damaskus. – President Assad har gjentatt til meg i dag, at han har en utstrekt hånd til sin israelske motpart og at han er villig til å gå til forhandlingsbordet uten betingelser, sa Larsen på en pressekonferanse onsdag. I Jerusalem blir henvendelsen avslått som gammel syrisk taktikk. Dersom Syria hadde vært interessert i fred med Israel kunne de vist tydelige signaler på det ved å stenge terroristorganisasjonenes kontorer i Damaskus, avvikle terrorbaser og stanse den militære hjelpen som går gjennom landet fra Iran til Hizbollah i Libanon. – Assad må vise gjennom handling at han mener dette er seriøst, sier en tjenestemann ved statsminister Ariel Sharons kontor. Utenriksminister Silvan Shalom sier Israel i utgangspunktet ønsker forhandlinger med Syria, "akkurat som Israel ønsker å oppnå diplomatiske avtaler med alle sine naboer". Shalom tror det siste utspillet fra Damaskus er et forsøk på å dempe amerikansk press på Assads regime. – Det er ikke akseptablet at Syria støtter terror i Israel, samtidig som de snakker om fred. Hamas og Islamsk hellig krig er fortsatt aktive i Damaskus. Treningsleirene i Syria er fremdeles i drift. Hizbollah mottar fortsatt raketter fra Iran via flyplassen i Damaskus. Hizbollah er dypt involvert i terror mot Israel, og Syria er en sponsor for Hizbollah, sier Shalom.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart