I samtaler om oppkjøp av sveitsisk bank

Den israelske banken Hapoalim sitter i samtaler om oppkjøp av en sveitsisk bank for mellom 400 og 600 millioner shekel (rundt 600-900 millioner kroner). De vil imidlertid ikke røpe hvilken bank det er snakk om. Hapoalim vil kjøpe opp banken gjennom sitt fulleide datterselskap Bank Hapoalim Switzerland. Offentliggjøringen kommer ikke akkurat som en overraskelse skal vi tro analytiker i Menorah Gaon Investments, Miron Katzap. Han uttalte etter å sett rapporten at "banken har pratet lenge om å ekspandere internasjonalt. Dette er en ventet del av deres vekststrategi." Bank Hapoalims aksjen steg med 0,5 prosent til 13,35 shekel etter nyheten ble sluppet, melder Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart