Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Vil gjøre «spam-mail» ulovlig

Den israelske regjeringen forbereder en ny lov som vil gjøre sending av såkalt søppelpost (spam) til e-mailbrukere ulovlig, skriver Ha’aretz. Loven blir for tiden behandlet av kommunikasjonsdepartementet, og er basert på nye regler innført i Europa. Selskap blir nektet å sende ut massemail, om ikke mottakeren kategorisk har spesifisert på forhånd at han aksepterer å motta slik mail. På samme tid vil Knesset-medlem Roman Bronfman (Yahad) torsdag presentere sitt lovforslag, et utkast som har blitt utarbeidet i samarbeid med det israelske forbrukerrådet. Basert på amerikansk standard, og med ankerfeste i loven om privatliv, sier forslaget at alle brukere som ikke ønsker å motta "spam", kan registrere seg i et nasjonalt register (akkurat som det norske systemet for mennesker som ikke ønsker å bli oppringt av telefonselgere, red. anm.). Formann i Knessets underutvalg for "spam", Michael Eitan (Likud), ber om at man ikke trekker for raske konklusjoner, men at man utforsker begge forslag før en innfører den nye lovgivningen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart