Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Dersom terror stanser, kan vi stanse å bygge gjerdet

Den israelske presidenten tror både Israel og palestinerne er interessert i å stanse byggingen av sikkerhetsgjerdet. – Gjerdet koster oss mye penger, legger oss under internasjonalt press og skaper juridiske problemer. Hvis palestinerne stanser terroren, har vi ingen interesse i å fortsette med byggingen av sikkerhetsgjerdet, sier president Moshe Katsav i et intervju med Ma’ariv. Den israelske regjering har hele tiden fremholdt at gjerdet er et midlertidig forsvarstiltak. – Dersom en virkelig palestinsk partner fremstår, som vil gjøre slutt på terror, vil gjerdet – som ble bygget i forsvar mot terror – bli irrelevant, sier en talsmann ved statsministerens kontor i en kommentar til Katsavs utspill.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart