Dersom terror stanser, kan vi stanse å bygge gjerdet

Den israelske presidenten tror både Israel og palestinerne er interessert i å stanse byggingen av sikkerhetsgjerdet. – Gjerdet koster oss mye penger, legger oss under internasjonalt press og skaper juridiske problemer. Hvis palestinerne stanser terroren, har vi ingen interesse i å fortsette med byggingen av sikkerhetsgjerdet, sier president Moshe Katsav i et intervju med Ma’ariv. Den israelske regjering har hele tiden fremholdt at gjerdet er et midlertidig forsvarstiltak. – Dersom en virkelig palestinsk partner fremstår, som vil gjøre slutt på terror, vil gjerdet – som ble bygget i forsvar mot terror – bli irrelevant, sier en talsmann ved statsministerens kontor i en kommentar til Katsavs utspill.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart