Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Likuds sentralkomité avgjør om det blir nyvalg

Når Likuds sentralkomité samles i neste uke, kan det avgjøre Ariel Sharons videre politiske skjebne. Dersom partiets øverste organ avviser regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet, må Sharon etter all sannsynlighet skrive ut nyvalg. Da må statsministeren først vinne lederkampen mot Benjamin Netanyahu i sitt eget parti, og så kjempe for å bli gjenvalgt som statsminister, skriver Yossi Verter i en analyse i Ha’aretz. Det store stridsspørsmålet er naturlig nok tilbaketrekningsplanen fra Gaza-stripen. Et flertall i Likuds sentralkomité er motstandere av adskillelsesplanen, og nå vil Sharon be dem støtte en regjeringsdannelse som vil sette fart i disse planene. – Når resultatet av avstemningen i Likuds sentralkomité er klart, vil det være tydelig om Sharon nå har gjort sitt mest brilliante politiske grep de siste årene, eller om det var et skudd i foten som forutsier slutten på hans egen politiske karriere, avslutter Verter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart