Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Starter regjeringssamtaler med Ap

Israels koalisjonsregjering av fire partier, som statsminister Ariel Sharon dannet i februar 2003, er nå totalt oppløst. Siden 6. juni har ti regjeringsmedlemmer forlatt eller blitt sparket fra regjeringen. Onsdag kveld sparket Sharon det siste samarbeidspartiet ut av regjeringen, etter at de fem Shinui-ministrene stemte imot forslaget til statsbudsjett i Knessets første budsjettbehandling. Det sekulære Shinui-partiet, som er Israels tredje største parti, nektet å bevilge mer penger til ultraortodokse institusjoner. I følge Jerusalem Post starter regjeringsforhandlingene med Arbeiderpartiet, United Torah Judaism og Shas allerede torsdag morgen. Sharon vil raskt danne en ny nasjonal samlingsregjering med så vid støtte som mulig. I følge avisens kilder planlegger statsministeren å tilby Arbeiderpartiet sju regjeringsposter, en minister for hver tredje Knesset-representant. Likud vil beholde alle de tre mest prestisjefylte posisjonene, som utenriksminister, finansminister og forsvarsminister. Dersom alt går så raskt som Sharon håper, kan han presentere en regjeringsavtale for sentralkomitéen i Likud allerede neste torsdag. – Vi kan sluttføre forhandlinger med Likud i løpet av en dag, sier Knesset-medlem Haim Ramon fra Arbeiderpartiet. De fleste saker mellom Likud og Ap er avklart i en tidligere forhandlingsrunde. De fleste Knesset-kilder antyder likevel at en ny regjeringsdannelse vil ta tre til fire uker.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart