Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Jihad-mann drept av IDF

I skyggen av de store politiske omveltninger i Israel de siste to månedene, med prinsippvedtaket for adskillelsesplanen, Arafats død og regjeringskrisen, fortsetter IDF sin terrorbekjempelse i de palestinske områdene. Palestinske terrororganisasjoner fortsetter daglig sine angrep mot israelske mål på Gaza-stripen og Vestbredden. Torsdag ble en granat skutt mot en militær utpost på Gaza-stripen. Angrepene fra palestinsk side er imidlertid mye mindre omfattende enn før, etter at PLO-leder Mahmoud Abbas forhandlet frem en avtale som legger opp til dempet voldsbruk frem til det palestinske valget 9. januar. Fredag morgen ble en ettersøkt mann fra Islamsk hellig krig drept under et arrestasjonsraid sørvest for Jenin. IDF-soldatene skjøt Mahmoud Hamed Kamil da han forsøkte å flykte. Kamil har vært involvert i selvmordsbomber og skyteangrep, rapporterer Israels Radio. Natt til fredag ble åtte ettersøkte palestinere arrestert på Vestbredden. – Israel vil stanse sine offensive militæroperasjoner i palestinske områder dersom det blir ro, lover statsminister Ariel Sharon. Han forbeholder seg imidlertid retten til å angripe enhver Kassam-gruppe eller selvmordsbomber Israel oppdager. – Hamas kan snart stanse angrep mot Israel, sier et sentralt medlem i den islamske terrororganisasjonen etter et møte med PLO-leder Mahmoud Abbas i Gaza. I neste uke vil Hamas gå i forhandlinger med Fatah, i et forsøk på å stanse de palestinske angrepene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart