Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Tror ikke på reaksjoner rundt regjeringskrisen

Israelske økonomer som den siste tiden har talt mye om den økonomiske usikkerheten knyttet til behandlingen av statsbudsjettet i Knesset, tror ikke den økonomiske stabiliteten vil bli ødelagt nå som godkjenningen har blitt utsatt til en ny regjeringskoalisjon har blitt stablet på beina, skriver Jerusalem Post. – Om vi hadde stått ovenfor regjeringskrisen for to år siden ville jeg vært bekymret, men budsjettet er ikke en viktig faktor for nasjonens økonomiske stabilitet i disse dager og vi kan til og med kanskje komme til å se et budsjettoverskudd ved slutten av året, sier sjefsøkonom Hezy Gutman ved First International Bank of Israel torsdag. Budsjettforslaget for 2005 ble avslått i Knesset onsdag med 69 mot 43 stemmer, og Sharons mindretallsregjering ble enda mindre. Ministre for Shinui-partiet, som stemte mot budsjettet, ble umiddelbart oppsagt og åpnet en mulig dør for Arbeiderpartiet, anført av Shimon Peres inn i koalisjon med Likud.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart