Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Opp med 33 shekel til 7,067

Den gjennomsnittlige månedslønnen for en israelsk arbeider økte med 33 shekel (rundt 50 kroner) til 7.067 shekel (ca 10.500 kroner) i september i forhold til måneden før, meldte statistisk sentralbyrå i Israel søndag. Det var rundt 2.326.000 lønnede arbeidere i Israel i løpet av perioden, som er rundt 50.000 færre enn måneden før. Tar man med lønningene til alle jobbende, inkludert utenlandske arbeidere og palestinere fra Vestbredden og Gaza-stripen, havner gjennomsnittet på 6.958 shekel i september, opp 22 shekel fra måneden før. Gjennomsnittslønningen for utenlandske arbeidere som er lovlig ansatt i Israel nådde 3.830 shekel, noe som er ned 126 shekel fra måneden før.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart