Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Besøkte Assad i Damaskus

Etter flere tiår med betente forhold mellom Syria og PLO, ser forbindelsen ut til å bli bedre etter Yasser Arafats død. Mandag avla en palestinsk delegasjon, ledet av PLO-leder Mahmoud Abbas (Abu Mazen), et besøk hos Syrias president Bashar Assad. – Vi kan uten tvil kalle dette en historisk forlikelse, sier en sentral kilde i de palestinske selvstyremyndighetene. Etter samtalene skal partene ha blitt enige om å gjenåpne PLOs ambassade i Damaskus. – Syria uttrykte sitt ønske om å gjenopprette normale forbindelser med det nye palestinske lederskapet, sa en talsmann for den syriske regjeringen. Helt siden Syria støttet motstandere av Yasser Arafat for to tiår siden, har forbindelsen mellom den syriske diktatorfamilien og PLO-lederskapet vært anstrengt. Tirsdag fortsetter den palestinske delegasjonen til Beirut, for politiske samtaler med libanesiske ledere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart