Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Etterforsker drap på Jihad-leder

I følge vitner skal Jihad-lederen Mahmud Abed Al Rahman Kmeil (25) allerede ha vært skadet og avvæpnet da han ble dødbringende skutt av israelske spesialstyrker i nærheten av Jenin fredag. Den israelske menneskerettighetsorganisasjonen B’Tselem benytter to palestinske vitner når de anklager IDF for "mistenkelig henrettelse". Mandag kveld startet de israelske forsvarsstyrkene full etterforskning av hendelsen, av eksterne offiserer utenfor spesialstyrkenes kommandokjede. IDF har også midlertidig stanset alle operasjonene til den aktuelle avdelingen spesialstyrker. IDFs rapport er ventet i løpet av noen dager. Palestinerne Tayil Mohamed al Bazur og Suleiman Qasrawi opplyser at terroristlederens våpen var tatt fra ham, før han ble skutt. Al Bazur skal ha samtalt med Kmeil da han lå skadet på bakken, minutter før han ble skutt av soldatene. Jihad-lederen Kmeil var ansvarlig for å rekruttere selvmordsbombere, og står bak en rekke angrep mot israelske mål.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart