Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Sharon kjemper for flertall bak ny regjering

Dersom Likud torsdag godkjenner regjeringssamarbeid med Arbeiderpartiet, Shas og UTJ, starter formelle forhandlinger allerede fredag. Statsminister Ariel Sharon kjemper for å vinne et flertall som kan oppheve vedtaket mot regjeringssamarbeid med Ap fra i sommer. Medarbeidere av Sharon kom mandag med advarsler til Likuds regjeringsmedlemmer. Ministre som støtter Sharons kamp vil bli belønnet, de som støtter opposisjonene vil bli straffet. Mandag ble det offentliggjort et brev hvor 40 ordførere fra Likud gikk ut med støtte til Sharon. Dersom han ikke får et flertall bak seg internt i partiet torsdag, kan statsministeren bli nødt til å skrive ut nyvalg. – Jeg vet at de som ønsker nyvalg, ønsker det fordi de tror de kan kaste meg som partileder. Det vil ikke skje. Jeg er ikke redd. Den eneste som vil bli skadet av nyvalg er partiet Likud, sa Sharon mandag. Dersom et nytt valg til Knesset hadde blitt gjennomført nå, er det ventet at Likud ville tapt noen av sine 40 mandater.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart