Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Vold og forhandlinger må gå hånd i hånd

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Hamas-lederen Khaled Meshaal sier til BBC at den islamske organisasjonen ikke har noen planer om å inngå i en våpenhvile, dersom det ikke blir avgjort i en palestinsk folkeavstemning eller mellom alle de palestinske fraksjonene. Selv om et våpenhvilke-krav skulle komme fra en ny palestinsk, folkevalgt leder, vil Hamas avvise dette. – Forhandlinger uten motstandskamp leder til overgivelse, men forhandlinger med motstandskamp leder til virkelig fred, sier Meshaal. Hamas ser dermed ut til å videreføre strategien til avdøde Yasser Arafat, som aldri oppgav terrorvåpenet selv etter Oslo-prosessen var godt i gang.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart