Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Underskrev historisk handelsavtale

Den politiske oppmykningen i forholdet mellom Jerusalem og Kairo tok nok et skritt fremover tirsdag. For første gang siden fredsavtalen i 1979 har Israel og Egypt inngått en handels- og industriavtale. Partene signerte det den israelske avisen Ma’ariv omtaler som en "historisk handelsavtale" tirsdag. Avtalen sikrer en del egyptiske produkter, som er produsert i samarbeid med Israel, tollfrihet på det amerikanske markedet. Kairo har motarbeidet avtalen i flere år, men ser seg nå tvunget til å gå inn i dette, presset av nye amerikanske reguleringer av tekstilimporten. Fra 1. januar kunne disse ha redusert Egypts tekstileksport betraktelig. Signeringen av avtalen blir møtt med motstand i Egypt, både av anti-globaliserings aktivister og organisasjoner som kjemper for boikott av Israel.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart