Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Har ansatt 1000 nye medarbeidere på fire måneder

Det økonomiske nyhetsbildet i Israel har de siste månedene vært preget av snakk om oppsigelser i bankene. Likevel viser nye tall at trenden har gått motsatt vei. Det ser nemlig ut som antallet ansatte i bankene har økt, skriver Ma’ariv. I de siste fire månedene har antallet økt med 2,2 prosent og nådd 46.900 arbeidere, i følge nye data fra statistisk sentralbyrå i Israel (CBS). Andre tall viser overraskende at antallet arbeidere i offentlig sektor ikke har sunket, på tross av lovord fra finansminister Benjamin Netanyahu om å senke størrelsen på sektoren. Siden starten på 2004 har antallet offentlig ansatte forblitt uendret på 75.300. I tillegg melder CBS at den forbedrede sikkerhetssituasjonen den siste tiden har ført til reduksjon i antallet sikkerhetsvakter. Det siste året har det vært en reduksjon på 7,2 prosent, ned til kun 103.000 vakter mot 111.000 i oktober 2003.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart