Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Palestinerne avviser Sharons uttalelser fullstendig

Det palestinske lederskapets reaksjoner på Sharons tale er egnet til å dempe fredsoptimismen. – Disse uttalelsene er uakseptable og vi avviser dem fullstendig, sa PLO-leder Mahmoud Abbas til Al-Jazeera under et besøk i Qatar. Han understreket at palestinerne aldri vil oppgi 1948-flyktningenes "rett til å vende tilbake". Dette spørsmålet var en hovedårsak til at fredsforhandlingene brøt sammen i år 2000. Palestinerne krever en rett som ingen andre flyktningegrupper fra denne tiden har. [Les mer på temasiden Flyktninger.] Det er tydeligvis Ariel Sharons uttalelser om å opprettholde Israels karakter som jødisk stat, som Abbas har størst problemer med å akseptere. Heller ikke hans forgjenger, Yasser Arafat, så noen gang ut til å tenke seg en varig fred med et Israel med jødisk flertall. Arafat ønsket israelske innrømmelser, men ikke fred. Terrororganisasjonen Hamas har også kommet med en offisiell kommentar til Sharons tale: – Dette er en krigserklæring mot det palestinske folk, og rettighetene til det palestinske folk. Vårt svar vil bli å gjøre fremgang i vår motstandskamp mot okkupasjonen, sa talsmannen Sami Abu Zohri.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart