Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Dobler underskuddet fra i fjor

Lokale myndigheter i Israel nærmest doblet sitt løpende underskudd for 2003 i forhold til året før, opp fra 1,23 milliarder shekel til 2,26 milliarder shekel (rundt 3,4 milliarder norske kroner), avslørte innenriksdepartementet søndag, i følge Jerusalem Post. Også i Norge har mange kommuner en anstrengt økonomi, men i Israel er situasjonen flere steder langt mer alvorlig. Det endelige underskuddet for utviklingsbudsjettet ble også nesten doblet fra 338 millioner i 2002 til 651 millioner shekel i 2003. Rapporten som analyserte data fra alle de 265 israelske lokalmyndighetene, ble utført av 260 regnskapskontorer under ledelse av innenriksdepartementets revisorkontor for lokale myndigheter. Kun 41 av kommunene avsluttet 2003 med balanse eller overskudd i budsjettet, ned fra 79 året før.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart