Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Sikkerhetsgjerdet er ikke endelig grense

– Sikkerhetsgjerdet er ikke en politisk trasé, ikke en rute som forteller oss hvor grensen vil gå. Hvis det var tilfellet, ville mange av oss ikke akseptert det, og det meste av det internasjonale samfunnet ville heller ikke akseptert det. Vi har sagt mer enn en gang at dette bare er et midlertidig, preventivt tiltak, sier Israels utenriksminister Silvan Shalom. – Israelske bosettere på østsiden av sikkerhetsgjerdet trenger ikke frykte at de nødvendigvis vil bli evakuert, sa Shalom til Jerusalem Post søndag. I det fulle intervjuet som blir publisert tirsdag, er Shalom forsiktig i uttalelsene knyttet til det nye regjeringssamarbeidet med Ap. Shimon Peres skal komme inn som ny visestatsminister, og israelske medier spekulerer i fremtidige interessekonflikter med utenriksministeren. Den formelle statusen til Peres ser nå ut til å være hovedhindringen for den nye regjeringsdannelsen. Etter israelsk lov kan det kun være én visestatsminister, og Likud nekter å oppgi Ehud Olmerts stilling i posisjonen. Shimon Peres på sin side har nektet å godta en tittel som "medhjelpende statsminister" inntil loven er endret. Mandag vil Knesset-medlem Haim Ramon be om lovendring, som åpner opp for å tillate to visestatsministre.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart