Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

200.000 israelere har utvandret siden 1990

I perioden fra 1990 til 2002 emigrerte 184.000 israelere. Statistikken viser en økt utvandring fra Israel de siste årene, sannsynligvis på grunn av den vanskelige sikkerhetssituasjonen og stagnasjonen i økonomien. Det israelske utenriksdepartementet regner med at 709.000 israelere bor i utlandet. Blant israelerne som har forlatt Israel, er nok jøder fra det tidligere Sovjetunionen den største enkeltgruppe. Fra slutten på 1980-tallet har det kommet over én million jøder til Israel fra disse landområdene. Det blir antatt at ca. 34.000 av dem har vendt tilbake, og at ca. 40.000 har dratt videre til vestlige land, hovedsakelig Canada. I følge israelske integreringsmyndigheter, er det 8,8 prosent av immigrantene fra det tidligere Sovjet som faller utenfor det israelske samfunnet og som ikke klarer seg godt. Denne prosentdelen er betydelig lavere enn for andre innvandringsgrupper. Siden starten på år 2004 har 20.352 nye immigranter kommet til landet. I år 2003 kom det totalt 22.189.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart