Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Aksepterer flytting

De fleste innbyggerne i bosetningen Pa’at Sadeh på Gaza-stripen, har inngått en prinsippavtale med administrasjonen for adskillelsesplanen. Dersom det blir full israelsk tilbaketrekning neste år, skal bosetterne flyttes kollektivt til moshav Mavki’im sør for Ashkelon. Pa’at Sadeh er en av fem sekulære bosetninger sør på Gaza-stripen, og hjemmet til 17 familier. I Mavki’im vil bosetterne få like stor landsbruksjord i erstatning som den de forlater på Gaza-stripen. Palestinsk milits skjøt torsdag en mengde granater mot bosetningen Netzer Hazani sør på Gaza-stripen. En israelsk mann ble skadet og et hus ødelagt, opplyser IDF. Bosettere i området betegner angrepet som et av de kraftigste i løpet av de siste fire år med krig.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart