Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Antallet jobbsøkende uendret

Antallet israelere som har meldt seg til et av arbeidskontorene holdt seg på 230.000 i november, det samme som i oktober og september, meldte Israel National Employment Service (INES) onsdag. Sammenliknet med november i fjor viser dataene fra forrige måned at tallet på ledige har sunket 1,8 prosent, eller med rundt 4.160 personer. Likevel har de siste 18 månedene vært preget av stadig strengere kvalifikasjonskrav for arbeidssøkende som søker arbeidsledighetsstøtte, noe som har stengt ute noen få tusen innbyggere fra arbeidsledighetslistene. I følge nye tall fra statistisk sentralbyrå i Israel, sank arbeidsledigheten fra 10,5 prosent i andre kvartal til 10,2 prosent i tredje kvartal. Det finnes for øyeblikket rundt 274.000 arbeidsledige israelere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart