Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ingen suksessrike forhandlinger eller fred uten slutt på terror

Storbritannias statsminister Tony Blair besøkte onsdag Israel og Ramallah. Hensikten var å mobilisere partene til en internasjonal konferanse i London, som skal dreie seg om reformer i det palestinske samfunnet. Blair gjorde det tydelig og klart at slutt på terror er en betingelse for fredsforhandlinger. – Det vil ikke bli noen suksessrike forhandlinger eller fred uten en slutt på terrorisme, sa han på pressekonferansen i Jerusalem. – Det viktigste å forstå er at terror ikke er en vei til å oppnå en forhandlingsløsning. Terror er det som hindrer en forhandlingsløsning, sa Blair. De siste 15 årene under Yasser Arafats ledelse, brukte PLO en strategi som kombinerte forhandlinger og terror.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart