Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Legger ned engelsk nyhetsside

Den israelske avisen Ma’ariv bestemte seg denne uken for å legge ned sin engelske nettside, Ma’ariv International, kun ett år etter at de opprettet tjenesten, melder Jerusalem Post. Nettsiden var et felles tiltak mellom Ma’ariv, som bidro med nyhetsstoff, og et amerikansk firma fra New York kalt Joya, som bidro med den finansielle biten. En tidligere ansatt ved nettstedet sier til Jerusalem Post at mangel på penger og dårlig ledelse fra Joya førte til nedturen, ettersom den engelske internettavdelingen ble kontinuerlig tvunget til å kutte både i personell og tjenester. Kilder som har kontakter med Joya sier at avtalen mellom de to firmaene var for ett år, og at Ma’ariv nå bestemte seg for å ikke forlenge samarbeidet. Ma’arivs ledelse måtte dermed bestemme seg for om de ville ta på seg den finansielle byrden ved å drive nettstedet, for å sikre fortsatt drift. Det skal ha vært femten ansatte da nettstedet startet opp, et antall som har sunket drastisk gjennom året før det endte opp med bare to ansatte fra og med for fire måneder siden. Nettstedets bortgang blir likevel snart erstattet av Ynet, internettavdelingen til den store israelske dagsavisen Yediot Aharanot, som om bare få uker lanserer egne nettsider på engelsk.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart