Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ha’aretz kutter i bemanningen

Den israelske venstreavisen Ha’aretz har sparket rundt 30 medarbeidere fra sitt redaksjonelle personale, i følge Jerusalem Post onsdag. Kilder nær avisen sier organisasjonen gjennomgår omstrukturering og at ledelsen har bestemt seg for å kutte i ressursene til sin daglige utgave og konsentrere seg mer om ukeavisen. I følge tall Ha’aretz selv har sluppet, har avisen et leserantall som strekker seg til 75.000 for sin dagsavis, mens fredagsutgaven trekker 95.000 lesere. Etter informasjon Jerusalem Post skal ha fått, vil kuttene påvirke dens hebraiske avisutgave, mens ansatte i den engelske seksjonen og internettavdelingen vil overleve jobbkuttene. Ha’aretz ble grunnlagt i 1919, og ble i 1935 kjøpt opp av forretningsmannen Zalman Schocken og har forblitt i familiens eie siden. Før oppsigelsene fant sted hadde avisen rundt 330 journalister. Oppsigelsene kom kun to uker etter at Ma’ariv sparket ti av sine ansatte på grunn av strammere økonomi og bare dager etter at den samme avisens engelske internettavdeling ble nedlagt. Ingen representanter fra Ha’aretz skal ha vært tilgjengelige for kommentarer.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart