Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

David Klein er favoritt

Det er ventet at valget av ny guvernør i Den Israelske Bank vil bli gjennomført denne uken, ettersom nåværende guvernør David Kleins periode utløper 16. januar. Hans sjanser for å få sin andre periode i stillingen øker ettersom sjansene for at en ny kandidat vil bli valgt synker for hver dag som går. – Klein var nok ikke førstevalget [til banken] i starten av denne prosessen [med å finne kandidater], men om det ikke er noen enighet om andre kandidater, vil nok de som sitter med makten gi Klein en ny periode, sier en regjeringskilde som er kjent med utvelgelsesprosessen til Jerusalem Post. Den ledende kandidaten, regnskapsføreren Yitzhak Suari, har sagt nei til tilbudet om å stille som kandidat, tross gjentatte forsøk på å få han til å ombestemme seg. Han skal også ha vært støttet av generaldirektøren ved statsministerens kontor, Ilan Cohen. – Suari ville blitt en flott guvernør, men han er ikke interessert i å gi opp sine forretninger eller å få det offentlige søkelyset som følger med jobben, legger kilden til, og fortsetter med at Klein trolig har Benjamin Netanyahus støtte: – Klein støtter Netanyahus reformer i kapitalmarkedet, finansdepartementets skattemessige planer og innskrenkingen av offentlig sektor. Et annet viktig aspekt med deres forhold er at Klein aldri stjeler mikrofoner og er ikke interessert i å ha media jagende etter seg fra plass til plass. Klein kan også ha samlet seg støtte fra finansminister Netanyahu, hans generaldirektør Yossi Bachar og statsminister Ariel Sharons økonomiske rådgivere etter to rentesenkinger på rad. I tillegg bestemte Klein seg forrige mandag for å senke den til 3,7 prosent, det laveste noensinne i Israel.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart