Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ny PA-leder må stanse terror

Den avtroppende amerikanske utenriksministeren reagerer på PLO-leder Mahmoud Abbas opptreden i valgkampen. Colin Powell finner det upassende at Abbas lar seg bære rundt på skulderen av væpnede menn, som blir sett på som helter av mange palestinere, men terrorister av de fleste israelere. – Vi trenger et reformert palestinsk lederskap som kan ta seg av terrortrusselen, sier Powell. Han er ikke fornøyd med fredsretorikk. – Det kan være nødvendig for Abbas å gjennomføre operasjoner mot terroristene, mener Powell. – Hvis han gjør det, og viser virkelig forpliktelse til å stanse terror, tror jeg han vil finne en israelsk partner som vil arbeide med ham, og han vil helt sikkert finne et internasjonalt samfunn, og spesielt USA, som er klare til å spille en viktig rolle, fortsatte Powell.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart