Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Har gitt ekspertise og materialer til arabisk atombomber

I følge israelske militærkilder skal enten Syria, Egypt eller Saudi Arabia ha tilgang på ekspertise og materialer som gjør dem i stand til å produsere atombomber. Teknologien skal være levert gjennom den pakistanske atom-eksperten Abdul Qadeer Khan, som er en hovedmann bak Pakistans atomvåpenprogram. Khan har drevet med svartebørs-handel av atomteknologi over store deler av Midtøsten. I følge en fersk artikkel i New York Times, arbeider amerikansk etterretning og IAEA for å stanse pakistanernes virksomhet. Pakistans president Pervez Musharraf har nektet å la CIA forhøre Khan. I helgen uttrykte tidligere Mossad-sjef, Ephraim Halevy, bekymring for at de tre arabiske landene skal ha fått atomteknologi. – Arabiske terrororganisasjoner prøver å få tak i masseødeleggelsesvåpen, inkludert atombomber, sier militærkildene til Jerusalem Post. I enkelte muslimske miljøer skal det foregå en etisk debatt omkring masseødeleggelsesvåpen. Man stiller spørsmål ved om islamsk lov tillatter at muslimer blir drept som del av prisen for å få drept millionvis av ikke-troende.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart