Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Etterspørselen etter arbeidskraft opp 22 prosent

I 2004 økte etterspørselen etter arbeidskraft med hele 22 prosent i forhold til 2003. Dette kommer frem i en undersøkelse gjennomført av Manpower Israel. Etterspørselen i fjerde kvartal var fire prosent mindre enn i det tredje, men likevel 32 prosent høyere enn fjerde kvartal 2003, melder Globes Online. Den største økningen kom ikke uventet i IT-bransjen, hvor man hadde en økning på hele 64 prosent. Like høy var ikke etterspørselen etter universitetsutdannede og ledere. Her kom ikke den samlede veksten høyere enn fire prosent. Direktør i Manpower Israel, Dalia Narkiss, hevder at arbeidsmarkedet nå har kommet seg etter tre år med depresjon. Han legger til at videre vekst i arbeidsmarkedet og i jobbskapningen vil være avhengig av en fortsettelse av regjeringens økonomipolitiske linje, mer internasjonal handel og at sikkerhetsforholdene bedrer seg.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart