Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Gir Abbas litt nådetid til å stanse terror-raketter

Den store israelske operasjonen mot terroristene på Gaza-stripen lar vente på seg, til tross for opptrappingen i helgen. Statsminister Ariel Sharon har gitt hæren "frie tøyler", men i praksis har de israelske aksjonene vært svært avmålte hittil. – Israel gir PA-formann Mahmoud Abbas en begrenset periode hvor han kan handle mot Kassam-raketter og granatangrep, sa viseforsvarsminister Ze’ev Boim mandag morgen. Søndag gav styret i PLO sin støtte til Mahmoud Abbas oppfordring til slutt på terrorangrep mot Israel. Abbas ba alle palestinske grupper om å starte forhandlinger om våpenhvile. – Dette er bare ord. Vi ser etter deres handlinger, ikke deres ord. De palestinske lederne vil bli prøvd med hva de gjør, sier en sentral kilde ved den israelske statsministerens kontor. Hamas, Islamsk hellig krig og Fatahs væpnede fløy, Al Aksa Martyrbrigade, har avvist invitasjonen til våpenhvile. PLOs styre gav heller ingen konkrete eksempler på hva de palestinske sikkerhetsstyrkene vil gjøre for å stanse granat- og rakettbeskytningen av sivile israelske områder. Styremedlem Khaled Tayseer påpekte at oppfordringen til stans i væpnede angrep er betinget av stans i militæroperasjoner fra IDFs side. – Dagens uttalelse er først og fremst en oppfordring til å stanse de israelske militærangrepene, sa Tayseer.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart