Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Ny Kassam-rakett mot sørgende Sderot

Mandag er det offisiell sørgedag i Sderot. I praksis er hele byen i streik. Sderot, som ligger opp til Gaza-stripen i nordøst, mistet tre av sine innbyggere torsdag i forrige uke. Da terroristene slo til mot grensestasjonen Karni, var halvparten av de sivile israelske ofrene fra Sderot. Israel mener de palestinske sikkerhetsstyrkene kunne ha avverget terrorangrepet, som ble gjennomført av tre palestinske terrorgrupper. I Sderot sørger man også over ofrene for de nesten daglige angrepene med Kassam-raketter. Mandag morgen lå tre barn som ble rammet i helgen fortsatt på sykehus. Tilstanden for Ella Abukasis (17) er fortsatt svært alvorlig. Mandag morgen slo en ny Kassam-rakett ned i Sderot. Den gjorde ikke skade, men økte "desperasjonen og sinnet" i den hardt rammede byen, skriver Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart