Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Rammet av 600 raketter på fire år

Siden juni 2004 er fire av innbyggerne i Sderot drept av Kassam-rakettene til de palestinske terroristene på Gaza-stripen. De siste fire årene har omkring 600 raketter slått ned i byen, skriver Jerusalem Post. I forrige uke ble ytterligere tre beboere drept, da terrorister angrep grensestasjonen Karni. Mandag demonstrerte innbyggerne i byen og krevde omfattende militære aksjoner mot terrorgruppene på Gaza-stripen. – Den israelske hæren forbereder seg til en større operasjon på Gaza-stripen, dersom de palestinske selvstyremyndighetene avstår fra å gjøre konkrete tiltak mot militante grupper, sier en IDF-offiser til Ha’aretz. PA-formann Mahmoud Abbas har gitt sine sikkerhetsstyrker ordre om å stanse beskytning av israelske mål med granater og raketter. En spesialstyrke på 500-700 politimenn skal dannes for oppgaven.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart