Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Rammet av 600 raketter på fire år

Siden juni 2004 er fire av innbyggerne i Sderot drept av Kassam-rakettene til de palestinske terroristene på Gaza-stripen. De siste fire årene har omkring 600 raketter slått ned i byen, skriver Jerusalem Post. I forrige uke ble ytterligere tre beboere drept, da terrorister angrep grensestasjonen Karni. Mandag demonstrerte innbyggerne i byen og krevde omfattende militære aksjoner mot terrorgruppene på Gaza-stripen. – Den israelske hæren forbereder seg til en større operasjon på Gaza-stripen, dersom de palestinske selvstyremyndighetene avstår fra å gjøre konkrete tiltak mot militante grupper, sier en IDF-offiser til Ha’aretz. PA-formann Mahmoud Abbas har gitt sine sikkerhetsstyrker ordre om å stanse beskytning av israelske mål med granater og raketter. En spesialstyrke på 500-700 politimenn skal dannes for oppgaven.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart