Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

2005 bringer lavere vekst

Den industrielle vekstraten og ekspansjonsraten i produksjonen vil falle dette året, skal vi tro den nyansatte presidenten i Produsentforeningen i Israel (IMA). Lokal industri vil følge global trend, hvor den industrielle veksten er forventet å synke ned fra 10,9 prosent i fjor, til 6,9 prosent i år, hevdet Brosch tirsdag. Han sier videre at den israelske industrien vil få en vekst på fem prosent, ned fra 6,5 prosent i fjor. Brosch sier at den minkende veksten vil være et resultat av blant annet en stadig svakere dollar, samt økninger i både lønnsutgifter og oljepriser. I sin første analyse av hva lokalindustrien kan vente seg i året som kommer, sier IMA at fabrikkene sannsynligvis vil absorbere 10.000 nye arbeidere i 2005, sammenliknet med 3.500 arbeidere i fjor. Dette vil føre det totale antallet ansatte opp i 350.000 ved enden av 2005, om tallene skulle stemme. IMAs beregninger forteller også at gjennomsnittslønningene vil få en økning på mellom tre og 3,5 prosent, til 9.900 shekel i måneden.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart