Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Drepte sikkerhetsagent på Gaza-stripen

Obed Sharon (36), tjenestemann i den israelske sikkerhetsorganisasjonen Shin Bet, ble drept av en palestinsk selvmordsbomber tirsdag kveld. Angrepet skjedde ved Gush Katif-krysset, hvor israelske sikkerhetsstyrker overvåker palestinsk bevegelse mellom nord og sør på Gaza-stripen. Hamas-aktivisten utløste sine eksplosiver først etter at han var tatt inn til forhør ved kontrollstasjonen, og rammet en gruppe med soldater og Shin Bet-offiserer. Åtte andre israelere ble skadet i angrepet. Det er første gang siden palestinerne startet sin terrorkrig for over fire år siden, at en Shin Bet-agent blir drept, skriver Jerusalem Post. I følge opplysninger som avisen gjengir, hadde selvmordsbomberen ikke et tradisjonelt magebelte, men eksplosivene var skjult i buksene. En offiser ved Israels sørkommando frykter at sikkerhetsprosedyrene sviktet da mannen ble arrestert. Obed Sharon etterlater seg kone og tre barn. IDF har ikke satt i gang omfattende militære svar på angrepet tirsdag kveld. Foreløpig gir den israelske regjeringen litt mer tid til PA-formann Mahmoud Abbas, i håp om at han kan få stans i terrorangrepene og rakettbeskytingen av israelske mål. – I løpet av noen dager vil palestinske sikkerhetsstyrker utplasseres langs Gaza-grensen mot Israel for å stanse militantes angrep, lover en palestinske sikkerhetssjef, generalmajor Abdel-Razek al-Majaydeh.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart