Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Lover å avvæpne terrorgrupper

– Det er ingen ledere i verden som blir valgt på et fredelig politisk program, og lar våpen forbli i hendene til militante og andre grupper. Våpen som ikke tilhører det palestinske politi er illegale. Der vi finner illegale våpen vil vi konfiskere dem, sier sjefen for de palestinske selvstyremyndighetenes spesialstyrker, Bashir Nafe. Han er en av favorittene til å overta som øverste sikkerhetssjef for Vestbredden og Gaza-stripen. Helt siden Oslo-avtalen ble inngått har de palestinske selvstyremyndighetene aldri gjort et ordentlig forsøk på å holde avtalene om våpenkontroll. Zachariya Zubeidi, en av de sentrale terrorlederne i Al Aksa Martyrbrigadene, sier gruppen vil stanse angrep i selve Israel, som en gest til Mahmoud Abbas.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart