Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Godkjente operasjon i Gaza, men gir Abbas nådetid

– Israel vil ikke tillatte terroraksjoner eller rakett- og granatbeskytning av israelske boligfelt. Vi vil gjøre ethvert nødvendig tiltak for å forhindre dette, heter det i en uttalelse fra statsministerens kontor etter møtet i sikkerhetskabinettet onsdag. Møtet var det første etter at Arbeiderpartiet kom inn i regjeringen. Militære planer for terrorbekjempelse på Gaza-stripen og Libanon ble godkjent. Operasjonene på Gaza-stripen er foreløpig utsatt for å gi Mahmoud Abbas en sjanse til å stanse terror-rakettene med sine egne sikkerhetsstyrker. I følge Israels radio kan utplassering av palestinske styrker i utskytningsområdene til Kassam-rakettene starte allerede torsdag. En palestinsk sikkerhetssjef lover å ha 500-700 mann på plass senest innen søndag. Onsdag var første dag på en uke at det ikke ble skutt noen raketter mot den israelske byen Sderot. Forsvarsminister Shaul Mofaz tror den drastiske økningen i terror fra Gaza-stripen er et forsøk på å utfordre Mahmoud Abbas sin ledelse av de palestinske selvstyremyndighetene. Israels militære etterretningssjef, Aharon Ze’evi, skal være fornøyd med handlingene til PA-formann Mahmoud Abbas, og sier han handler raskt for å stanse angrep. Shin Bet-sjef Avi Dichter skal være mer skeptisk, i følge rapporter som Ha’aretz gjengir fra sikkerhetskabinettets møte.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart