Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

PAs sikkerhetsstyrker og IDF har inngått avtale

For andre dag på rad ble ingen raketter skutt mot den israelske byen Sderot torsdag. Observatører antar roen skyldes palestinske tiltak mot terroristene, men også den muslimske høytiden Id al-Adha. De palestinske selvstyremyndighetene sier de vil utplassere sikkerhetspersonell nord på Gaza-stripen for å stanse utskyting av Kassam-raketter inn i Israel. PAs nasjonale sikkerhetsrådgiver, Moussa Arafat, har presentert planen for utplassering av styrkene for israelske offiserer. Palestinerne koordinerer nå med den israelske hæren for å sikre at palestinernes politimenn ikke blir tatt for å være terrorister. I følge avtalen skal de palestinske og israelske styrkene stå med noen hundre meters avstand langs grensen. Fredag åpnet Israel grensestasjonen Rafah for trafikk inn på Gaza-stripen. Tusenvis av palestinere venter på å få komme inn på Gaza-stripen fra Sinai. Grensestasjonen ble stengt 12. desember, da palestinske terrorister gjennomførte et dødbringende angrep på en militær stilling i nærheten. Fem israelske soldater ble drept i angrepet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart