Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Abbas har fått militante grupper med på våpenhvile

– Terrorgruppene Hamas og Islamsk hellig krig har gått med på en én måneds lang våpenhvile, sier Israels forsvarsminister Shaul Mofaz. De islamske gruppene skal ha fått løfter av Mahmoud Abbas om økt innflytelse i de palestinske selvstyremyndighetene (PA) til gjengjeld. Det kommer ulike signaler fra Hamas etter forsvarsministerens uttalelse til Israel Radio. – Det stemmer ikke hva Mofaz sa, sier Sami Abu Zuhri fra Hamas. En annen anonym Hamas-kilde bekrefter at en avtale om 30-dagers våpenhvile er inngått. Palestinske angrep på israelske mål i og fra Gaza-stripen har nesten stanset etter at PA gav ordre om utplassering av 4.000 politimenn langs grensene til Israel. Styrken ledes av Moussa Arafat, og har hittil møtt liten motstand av militante palestinske grupper. Politimennene skal ha fått ordre om å skyte på palestinske terrorgrupper som prøver å skyte Kassam-raketter mot israelske boligfelt. – Dersom det forsetter i denne retningen, vil Israel overgi fullt sikkerhetsansvar til selvstyremyndighetene i de palestinske byene, sier Israels forsvarsminister.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart