Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

BNP kan øke fem prosent de neste tre årene

Den israelske regjeringen burde sette seg som mål å ha en vekst i bruttonasjonalprodukt (BNP) på fem prosent for hvert av de tre neste årene. Dette uttalte lederen i Produsentforeningen (IMA), Shraga Brosch, søndag. Han hevder dette vil bringe arbeidsledigheten under sju prosent av arbeidsstyrken innen de tre årene er omme. Ved å oppnå en slik vekstrate vil man kunne fremskape 260.000 nye arbeidsplasser frem mot slutten av 2007, sier Brosch. Finansdepartementet har for øyeblikket siktet seg inn på en vekst på 3,4 prosent i 2005, mens Israels Bank tror BNP-veksten stopper på 3,2 prosent. Når ledighetstallene for desember 2004 blir klargjort, vil man trolig lande på ti prosent, noe som betyr at Israel må få ned ledighetstallene med én prosent hvert år i denne treårsperioden, for at Broschs teorier skal stemme. Brosch foreslår en rekke tiltak for å øke veksten i den israelske økonomien. Blant annet ønsker han seg lavere bedriftsbeskatning og en økning i tilskuddet til statens forsknings- og utviklingsbudsjett, samt at man oppmuntrer til større utenlandsk investering, melder Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart