Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israel trenger ikke gi noe for å få våpenhvile

De islamistiske terrororganisasjonene krever frigivelse av palestinske fanger og andre israelske innrømmelser i bytte mot en våpenhvile. – Israel må ikke gi noe, sier finansminister Benjamin Netanyahu i en kommentar. – Det er den palestinske siden som må gi noe. Det er de som har syndet. Det er de som har prøvd å fremme sine forferdelige mål med terrorens kraft, sier Netanyahu på telefon fra USA. Den tidligere statsministeren er foreløpig ikke overbegeistret for tiltakene som den nye palestinske ledelsen har gjennomført. – Først vil jeg foretrekke å se resultater. En våpenhvile kan gi åpning for en positiv utvikling, men det kan også være en pause mellom to offensiver med terror. Dersom Mahmoud Abbas og hans regjering starter med oppløsning av terrorgruppene, konfiskerer deres våpen og stanser det giftige oppvigleriet mot Israel – da vil vi vite at det går i riktig retning. Dette må bli oppfylt. Det er så klart som solen. Dette er de grunnleggende israelske krav, forklarer Netanyahu. Kravene har vært innarbeidet i avtaler med palestinerne helt siden Oslo-avtalen, men Yasser Arafat gjorde aldri noe seriøst for å oppfylle sine forpliktelser på dette området.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart