Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Utenlandske investeringer opp ti prosent

I Israel opplevde man i 2004 en økning i den utenlandske investeringen på ti prosent, til 6,08 milliarder dollar. I 2003 tilsvarte de utenlandske investeringene 5,5 milliarder dollar, uttalte Israels Bank søndag. Hadde det ikke vært for en kraftig investeringsøkning i november og desember, kunne ting sett mindre lyst ut. De to månedene stod nemlig for til sammen to milliarder dollar, eller rundt 32 prosent av hele årets investeringer. På tross av økningen i utenlandske investeringer i den israelske økonomien, var det flere midler som forlot landet enn hva man fikk inn. Israelske utenlandsinvesteringer gikk opp fra 7,4 milliarder dollar i 2003, til 8,6 milliarder i 2004.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart