Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Økte inntektene med 45 prosent i fjor

Israelske firmaer som bedriver salg av høyteknologiske varer opplevde i fjor en total omveltning i sin økonomiske utvikling. Fra heller dystre tall i 2003, klarte de 428 selskapene i bransjen å omsette for 1,46 milliarder dollar i 2004. Sammenlikner man med tallene fra 2003, på 1,01 milliarder dollar, ser man at sektoren hadde en oppgang på hele 45 prosent, meldte Israel Venture Capital (IVC) mandag. – Året ble preget av at man gikk tilbake til full aktivitet i Israels høyteknologiske sektor fra senket aktivitet 2001-2003, sa Ze’ev Holtzman, formannen i IVCs Forskningssenter og Giza Venture Capital. Han sier videre at han ikke forventer mye vekst i 2005, og ser for seg at investeringsutgiftene vil holde seg ganske stabilt fra 2004. Han tror det er lite sannsynlig at tallene kommer opp i høyde med tallene fra år 2000, eller "bobleåret" som man kaller det i Israel, da sektoren omsatte for hele 3,09 milliarder dollar. I 2001 var likevel tallet sunket helt ned til 1,99 milliarder dollar, mens det i 2002 havnet på 1,14 millarder.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart