Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Styringsrenten kuttes til rekordlave 3,5 prosent

Israels Bank meldte mandag at de vil kutte styringsrenten med ytterligere 0,2 prosentpoeng, til rekordlave 3,5 prosent. Tallene var på linje med forventingene landets økonomer hadde. Den erfarne analytikeren Richard Gussow fra Excellence Nessuah, sier at økonomiske indikatorer pekte mot nok et rentekutt. Inflasjonen har forblitt lav igjennom året som har gått, med en økning i konsumprisindeksen på beskjedne 1,2. Shekelen har holdt seg stabil, og økte en prosent mot dollaren i fjor. I tillegg til dette har kapitalmarkedet vært sterkt, forteller Gussaw. Kort tid etter rentekuttet kom Produsentforeningen med en offentlig uttalelse hvor de oppfordret Israels Bank til å gjennomføre flere rentekutt for å stimulere til vekst, melder Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart