Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Frigir hundrevis av palestinske fanger

For å styrke det nye palestinske lederskapet og for å oppmuntre dem til å forhindre terror, vil Israel frigi flere hundre palestinske fanger. Det er ventet at statsminister Ariel Sharon vil møte de palestinske lederne Mahmoud Abbas og Ahmed Qureia i løpet av omlag to uker. Israelske og palestinske tjenestemenn avholdt onsdag et forberedende møte. Dersom det blir en total stans i palestinsk vold mot Israel, vil Israel stanse alle militære operasjoner. Det eneste unntak vil være aksjoner mot såkalte "tikkende bomber". De palestinske myndighetene planlegger å overta sikkerhetskontrollen av flere byer og landsbyer på Vestbredden. Israel forventer at PA fjerner flere hundre menn fra terroraktivitet, avvæpner dem og holder dem under kontroll. Atmosfæren på onsdagens møte var god, rapporterer Ha’aretz.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart