Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Våpenhvile er «tikkende bombe»

Israels utenriksminister Silvan Shalom ser ikke på våpenhvile som et langsiktig mål. Han frykter terrororganisasjonene vil bruke dempet israelsk press til å bygge seg opp. – Når de selv mener tiden er inne, kan de starte med terrorangrep igjen, og sende hele fredprosessen til helvete, sier Shalom til Hærens radio. Utenriksministeren frykter den palestinske våpenhvilen er "en tikkende bombe som vil eksplodere i ansiktet vårt". Al Aksa Martyrbrigadene krever at Israel stanser alle sine militære aksjoner mot terrororganisasjonens medlemmer innen 24 timer. Hvis ikke vil Martyrbrigadene bryte våpenhvilen som PA-formann Mahmoud Abbas har forhandlet frem.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart