Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Dårlige på arbeidsledighets-fordeler

Israel er ikke noe drømmested for arbeidsledige, i følge en ny undersøkelse, melder Jerusalem Post. Landet kommer ut som nummer åtte av til sammen ni vestlige land når det gjelder tilgjengelighet til, og sjenerøsitet i sine arbeidsledighetsstønader. Undersøkelsen er gjennomført av Hebrew University. Dr. Johnny Gal, som torsdag offentliggjorde undersøkelsen, sier at 28 prosent av Israels arbeidsledige ikke har tilgang til arbeidsledighetsfordeler. Universitet skapte en enkel formel hvor man tok hensyn til forskjellige aspekter ved arbeidsledighetsordninger. På denne måten fant forskerne ut at Danmark, Spania, Sverige, Tyskland og Frankrike var svært imøtekommende med sine arbeidsledige, mens USA og Hellas ikke var fullt så imøtekommende. Men de mest sparsommelige har altså vært Israel og Storbritannia, som kom på siste plass i følge resultatene. Ledighetsstønadene i Israel dekker mellom 30 og 40 prosent av den lediges tidligere lønn.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart