Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Historisk gjennombrudd er oppnåelig

Statsminister Ariel Sharon tror et gjennombrudd i forholdet med palestinerne "vil skape ro og sikkerhet, og i fremtiden den ønskede fred". – Betingelsene som gjør et historisk gjennombrudd i forholdet med palestinerne oppnåelig er skapt, mener Sharon. Han står fremdeles sterkt på kravene om terrorstans og opphør av vold og oppvigleri mot Israel. – Vi ser oppmuntrende signaler fra de palestinske selvstyremyndighetene, men vi må se hva som skjer over tid, sa Sharon. Torsdag innførte det palestinske lederskapet forbud mot at sivile bærer våpen. "Våpenkaoset", slik Ahmed Qureia beskriver det, har også medført lovløshet i det palestinske samfunnet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart